SUKKERFRITT GODTERI

BILLIGE NETTBUTIKKER MED SUKKERFRITT GODTERI

MaxGodis.se

maxgodis

Yoolando.com

yoolando

Swecandy.se

swecandy

Klippkungen.se

Klippkungen

SUKKERFRITT GODTERI PÅ NETT

Sukkerfritt godteri er like godt som vanlig godteri. Det er nok sikkert derfor det er populært med sukkerfrie alternativer til sjokolade, karamell, lakris og drops. Har man diabetes eller rett og slett ikke ønsker alle kaloriene i sukkerholdige produkter kan man nyte sukkerfritt godteri med god. Man vil finne et godt utvalg av sukkerfri snacks. Man vil også finne lavkarbo godteri om man ønsker det også.

Vi har funnet noen utvalgte svenske og tyske nettbutikker som selger billig sukkerfritt godteri til meget hyggeligere priser. Nettbutikker som Swecandy, Yoolando, Maxgodis og Xlgodis har et godt utvalg av godteri som ikke inneholder sukker. I Sverige ser det ut til at XLgodis har det største utvalget.

SUKKERFRI SJOKOLADE

Sjokolade er noe alle elsker. Nyter man sukkerfri sjokolade som også er god på smak vil man elske også dette alternativet. Sukkerfri sjokolade som Cloetta er en populær og god sjokolade som nærmest smelter på tungen. Andre alternativer som hvit sjokolade og melkesjokolade finnes også som en type sukkerfri sjokolade som man finner i enkelte nettbutikker. Er du på utkikk etter sjokolade uten sukker så sjekk innom nettsidene til nettbutikkene vi har presentert ovenfør. Der vil du finne sukkerfrie produkter som Werther’s Original, Chokly Zero, Frankonia og Nicks for å nevne noen.

lakerol

SUKKERFRIE DROPS

Sukkerfri drops eller pastiller kan dempe søtsuget enten man har lyst på noe godt, er på diett eller rett og slett ønsker et alternativ uten sukker. Noen produkter bruker søtningsmiddel som stevia eller sorbitol. Populære sukkerfrie pastiller er Lökerol, Fishermens Friend og karamelldrops som Werters Original. Du vil finne disse alernativene i nettbutikkene til Swecandy, XLgodis og Maxgodis.

KJØPETIPS

Her kan du finne sukkerfrie drops/pastiller til en veldig god pris.