BILLIG LAKRIS PÅ NETT

NETTBUTIKKER MED BILLIG LAKRIS

MaxGodis.se

maxgodis

Yoolando.com

yoolando

Swecandy.se

swecandy

Klippkungen.se

Klippkungen

UTVALGTE LAKRISFAVORITTER

panda-lakris

Panda Lakris 550gr

skipper lakris

Lakrisbåter 250g

tyrkisk-pepper

Tyrkisk Pepper 400gr

lakrispiper

Lakrispiper 20stk  340gr

BILLIG LAKRIS PÅ NETT

Ved å bestille lakris på nett vil du finne et rikelig og godt utvalg av alle typer. Alt fra lakrispulver, lakrispiper, lakrisbåter, panda lakris og salmiakk lakris for å nevne noen. Bestiller man på nett vil man også ofte kunne se priser på forskjellige produkter og du kan ofte kommer over gode tilbud. Fordelen med å bestille over nett er at du kan bestille produkter som man som regel ikke finner i dagligvarebutikken, som f.eks lakrispiper. Disse er som regel kun tilgjengelig på tax-free og andre steder. Det finnes en rekke nettbutikker som selger lakris (både sukkerfri og vanlig) hvor du kan finne alle dine favoritter som pandalakris, tyrkisk pepper og en rekke varianter fra Maloco og Haribo.

BESTILLE LAKRIS FRA SVERIGE

Fordelen med å bestille billig lakris fra Sverige er at du kan kjøpe store poser og varer som man vanligvis ikke finner i Norge. Prisen er mye lavere enn her hjemme og man kan finne veldig gode tilbud fra ulike nettbutikker i Sverige. Nettbutikker som Maxgodis, Swecandy og XLgodis er noen av de billigste med gode priser. Fra Tyskland kan du bestille fra Yoolando.com som er noe billigere enn Sverige på enkelte varer. I Sverige kan du finne favoritter fra Maloco, Haribo og Fazer og våre hjemmefavoritter fra Nidar som lakrisbåter. Du kan også finne store esker med lakris-smågodt, salt lakris og lakrissjokolade.

Husk når du bestiller godteri fra Sverige at du holder deg under grensen på 350,- NOK for å unngå toll og moms på varene dine. Nettbutikkene er flinke til å opplyse deg om dette når du handler, men sjekk dette før du betaler din ordre.

KJØPETIPS

Yoolando.com har et veldig godt utvalg av Haribo lakris og Malaco lakris til de beste og laveste prisene.