BILLIG AMERIKANSK GODTERI PÅ NETT

BILLIGE NETTBUTIKKER MED AMERIKANSK GODTERI

MaxGodis.se

maxgodis

Swecandy.se

swecandy

Klippkungen.se

Klippkungen

UTVALGTE AMERIKANSKE FAVORITTER

snickers

Snickers

reeses 3 cups

Reese’s Peanut Butter Cups

skittles friuts

Skittles Fruits

jelly boozled

Jelly Belly Bean Boozled

AMERIKANSK GODTERI

Vi har funnet fire ulike svenske nettbutikker som selger amerikansk godteri på nett. Her kan du finne amerikanske favoritter som Skittles, Reeses, Wonka, Marsmallows, Sour Patch og Flurries for å nevne noen.  En storfavoritt blant både barn og voksne er Jelly Belly Jelly Beans som man finner i ulike varianter som Bean Bozzled og Jelly Belly Superhero Bags. Tastyamerica.se har hele 19 forskjellige utgaver av Jelly Beans!

Når du skal bestille husk at du kan handle amerikansk godteri på nett eller annen snacks fra til under 350,- NOK fra utvalgte nettbutikker som Maxgodis, XLgodis, TastyAmerica og Swecandy. Alle disse nettbutikkene har et godt utvalgt av kjente favoritter.

AMERIKANSK GODTERI PÅ NETT

 Det finnes en rekke produkter man som regel ikke får tak i her i Norge. Hos Maxgodis får du blant annet tak i de amerikanske klassikerne Skittles på tube og Oreo Classic. Handler man godteri i Sverige, vil man få dette til latterlige lave priser. Mye takket være den gode svenske prisen og en høy sukkeravgift vi har her i Norge. Mange av produktene er store maxi-poser og så her vil man få mye for pengene. Det lønner seg som regel å kjøpe store esker eller store poser av amerikansk godteri.

KJØPETIPS

Swecandy har et godt utvalg og til best pris på amerikansk godis.