BILLIG NOCCO PÅ NETT

BILLIGE NETTBUTIKKER MED NOCCO

MaxGodis.se

maxgodis

Pris pr 330ml boks: 23 NOK

Swecandy.se

swecandy

Pris pr 330ml boks: 23 NOK

Klippkungen.se

Klippkungen

Pris pr 330ml boks: 22 NOK

nocco

BESTILLE BILLIG NOCCO PÅ NETT

Å kunne bestille Nocco på nett har tatt virkelig av de siste årene. Drikken er blitt veldig populær blandt de som trener og de som ellers trenger en liten tørstslukker. Man kan kjøpe Nocco fra Sverige til en litt billigere pris enn her i Norge, men man kan også gjøre noen gode kjøp av hele brett hos enkelte nettbutikker innen trening som f.eks Gymgrossisten og X-life.

De enkelte svenske godteributikkene selger Nocco bcaa pr. stk, men av og til kan du kjøpe nocco brett fra Sverige. Legger gjerne til noen ekstra bokser til dine godterikjøp av smaker du ikke har smakt før.

KORT OM NOCCO

NOCCO har tatt markedet med storm. NOCCO står for No Carb Company og er den ledende drikkeklare BCAA drikken i markedet. NOCCO BCAA inneholder koffein og er en funksjonell drikk rik på BCAA (forgrenede aminosyrer), vitaminer, grønn te og L-karnitin. I løpet av kort tid er NOCCO blitt markedsledene i segmentet og eksporteres til hele Europa. NOCCO er definisjonen på en fitness livsstil produkt.

NOCCO BCAA inneholder blant annet BCAA (forgrenede aminosyrer), grønn teekstrakt, koffein og 6 ulike vitaminer. NOCCO BCAA er helt sukkerfri og kullyrset. NOCCO BCAA finnes i 5 smaker. Inneholder per porsjon 330 ml blant annet:

BCAA 4:1:1 (lecuin, valin, isolecuin) 3000mg
· Koffein 180 mg
· Vitamin D 100% DRI
· Biotin 100% DRI
· Folsyre 100% DRI
· Niacin 100% DRI
* DRI: Daglig referanseinntak